Black Gospel Paasconcert

Dwight Dissels

09 Mar 2018 Laren, NL

Details

Time : 20.00uur
Venue : St. Jansbasiliek
Address : Brink 31
Contact Website : http://blackgospelnight.nl

Wervelend Black Gospel Paasconcert in de Sint Jan. Laren (Noord Holland) krijgt een nieuwe traditie in de vrolijke dagen voor Pasen.

In een voorjaars setting organiseert eventmarketingbureau Eigenwijze Evenementen samen met partner Tentworx een swingend  Black Gospel Concert in de prachtige entourage van de Sint-Jansbasiliek te Laren. Na het succes van de afgelopen jaren in de St. Janskerk te Gouda brengen wij dit muzikaal top-entertainment graag naar’t Gooi. Een unieke belevenis, op een locatie waar saamhorigheid, emotie en vreugde samenkomen. 

Op vrijdag 9 maart 2018 krijgt de St. Jansbasiliek in Laren een unieke setting. De Sint. Jan wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een bijzondere sfeer locatie aan de Brink, met veel kaarslicht,  buiten staat een stoere stretch bedoeïenentent van Tentworx voor gezellig samenkomen onder het genot van een goed glas wijn in de pauze en na afloop.

Trots is Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen met het top entertainment, één van van de beste Black Gospel koren van Nederland. Chosen Gospel Choir is een authentiek en een tomeloos swingend koor.

 

 

 

Dit energieke black gospelkoor brengt op onderscheidende wijze black gospelmuziek, met uitstapjes naar andere stromingen binnen de gospel. Het repertoire is opgebouwd uit energieke nummers welke worden afgewisseld met prachtige ballads.

Daarnaast de aanwezigheid van niemand minder dan Dwight Dissels in Laren. Dwight geniet zijn doorbraak met een onvergetelijk optreden tijdens The Voice of Holland 2016.  Na zijn deelname aan The Voice, waar hij openlijk praat over zijn band met Jezus, wordt hij benaderd door de producenten van het muzikale paasevenement ‘The Passion’ om de rol van Jezus te spelen in de uitvoering van 2017. Zijn prachtige stem, en dan nog versterkt door de akoestiek van dit monumentale gebouw, belooft een bijzondere voorjaarsavond.

Dit Gospelconcert biedt u de gelegenheid voor een unieke opmaat naar Pasen. Meer dan het bezoeken waard met vrienden, familie maar ook met personeel of relaties. Hiervoor bieden wij interessante zakelijke arrangementen. Onder het genot van heerlijke wijnen en een smakelijke kaasplank. Jong en oud zijn dus van harte welkom om te komen genieten van een concert waarbij het niet nodig is om stil te blijven zitten!