CANCELLED – Compassion Café met Dwight Dissels & Shirma Rouse

Dwight Dissels & Shirma Rouse

09 Oct 2020 Veenendaal, NL

Details

Time : 19.00u
Venue : De Basiliek
Address : Wiltonstraat 56
Zip : 3905 KW
Contact Website : http://www.basiliekveenendaal.nl/
Heb jij het Compassion Café afgelopen Pinksterconferentie van Opwekking ook zo gemist? Kom dan op vrijdag 9 oktober live genieten van heerlijke muziek, koffie en appeltaart in het Compassion Café. Aan je eigen tafeltje in het café geniet je van een mooi concert van Dwight Dissels en Shirma Rouse.
Dwight Dissels is ambassadeur van het werk van Compassion en samen met zijn zoon Sam (10 jaar) op reis geweest naar de Dominicaanse Republiek om hun sponsorkind Danyelli te ontmoeten. ‘”We moeten nog een keer gaan, met ons hele gezin”, was het eerste wat mijn zoon bij thuiskomst zei.’ De reis heeft veel indruk op hen beiden gemaakt. ‘Ik heb ontdekt dat Compassion veel meer doet dan het bieden van financiële hulp. Door een kind te sponsoren, geef je handen en voeten aan het werk van Jezus en laat je Gods hart zien.’
Shirma Rouse brak door na haar deelname aan The Voice of Holland in 2013. Met haar soulvolle en rijke stemgeluid weet ze menig hart te veroveren. Shirma stond Anouk bij als backing vocal tijdens het Eurovision Songfestival in 2013 en werd toen uitgeroepen tot de beste backing vocalist. Inmiddels heeft Shirma 3 albums uitgebracht en ze is bezig met de opnames van een gospelalbum. Dwight en Shirma hebben tijdens de digitale Pinksterconferentie dit jaar samen een Gospel Celebration verzorgd die met veel lof werd ontvangen.
Ervaar de sfeervolle gospelmuziek van Dwight en Shirma in het Compassion Café op 9 oktober in De Basiliek in Veenendaal. Kaarten zijn te koop per tafeltje van 2 of 4 personen of per stoel op het balkon. Inloop vanaf 19.00 uur – je ontvangt een week voor het evenement een tijdsblok waarop je welkom bent, zodat we de inloop goed kunnen coördineren volgens de laatste RIVM maatregelen.
Compassion nodigt je graag uit voor deze onvergetelijke avond. Bestel snel je kaarten via EventsforChrist.