The Passion in concert

The Passion in Concert

20 Apr 2019 Rotterdam, NL

Details

Time : 20.15u
Venue : AHOY
Address : Ahoyweg 10
Zip : 3084 BA
Phone : 0900-72956442
Contact Email :
Contact Website : https://www.thepassioninconcert.nl

De nieuwe concertervaring tijdens het paasweekend. Een geweldige cast met jouw favoriete artiesten zingen het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers. In een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten word je meegenomen in een verhaal dat je raakt.

In deze eerste editie van The Passion in Concert wordt het verhaal van Pasen verteld door Maria, de moeder van Jezus. The Passion in Concert is de moderne vertelling van het laatste deel van Jezus’ leven, zijn lijden én de opstanding. Met adembenemende solo’s en ontroerende duetten onder begeleiding van een poporkest komt het verhaal heel dichtbij. Het spectaculaire decor op verschillende podia en de special effects maken de ervaring onvergetelijk.

The Passion in Concert wordt uitgevoerd met een professionele cast in samenwerking met een groot koor van 300 zangers en jij kunt ook meedoen! Dit unieke koor wordt namelijk samengesteld met zangtalent vanuit heel Nederland. Geef jezelf of je koor hier op voor 15 maart 2019.